Lähde mukaan tutustumaan Höytiäisen saarten upeaan luontoon kokeneen oppaan matkassa

Järjestämme saariretkiä Höytiäiselle erilaisille ryhmille sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä sitten työporukan virkistysmatka tai kaveriporukan kesäreissu, meiltä löytyy saaret tunteva opas ja suomalainen puhdas luonto tarjoaa upeat puitteet retkelle.

Suomen parhaina lohikalajärvinä tunnettu ja maamme 15. suurin järvi sijaitsee Pielisen ja Saimaan järvialtaiden välissä Joensuun pohjoispuolella. Höytiäisen monimuotoisen saariston kuuluu karun kallioisia ja kivikkoisia saaria, kauniita pitkulaisia harjusaaria, kalasaunoja sekä rehevän lehtipuuvaltaisia saaria. Saariston tekevät ainutlaatuiseksi erityisesti Höytiäisen suuren järvenlaskun synnyttämät kaksikerroksiset saaret. Höytiäisen vesillä ja saaristossa riittääkin monenlaista nähtävää sekä koettavaa koko porukalle.

Lisäpalveluina saariretkelle tarjoamme halutessanne esimerkiksi patikointia ja luontoruokailua. Saariretket voidaan yhdistää tietysti myös kalastukseen, esimerkiksi onkimalla kohteena olevan saaren rannalta tai järjestämällä vaikkapa onkikilpailu retkiporukan kesken.
Lähtö reissuun onnistuu sopimuksen mukaan esimerkiksi Höytiäisen satamasta.

Järjestämme sopimuksen mukaan saariretkiä myös muille vesistöille. Ota yhteyttä ja kysy lisää saariretkistämme. Varataan kesän paras retki koko porukalle!

Varauskalenteri

Jäikö kysyttävää

tai haluatko kuulla lisää kalastusmatkapalveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin.

Aihe
2 + 16 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Tai soita +358 45 271 9106

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja sovitaan yhdessä kalareissu haluamaasi kohteeseen!

Verkkokauppa

Hanki tuotteet ja lahjakortit kätevästi

Sisu Fishing Store

Kaupastamme löydät valikoidut, laadukkaat ja käytössä testatut kalastustarvikkeet.

Voit myös lunastaa lahjakortteja elämyksellisiin kalastus- ja saariretkiin.

Tulossa pian!