Me tiedämme missä kala syö talvellakin

Sisu Fishing talvikalastuspaketit

Tarjoamme monipuolista talvikalastusta pienille sekä isommille porukoille. Talvikalastuspaketteihimme kuuluvat ahvenen pilkintä sekä kuhan jigipilkintä. Tarjoamme opastetun talvikalastuksen myös muissa kuin mainituissa järvikohteissa asiakkaan toiveiden mukaan erikseen sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä ja kysy lisää kalastusmatkapalveluistamme!

 

Ahvenen pilkintä

Raikkaalla talvipakkasella ahvenen pilkintä tarjoaa mielekästä puuhaa jäällä. Järjestämme talvikaudella jäiden kestäessä ahvenen pilkintää Höytiäisen, Pyhäselän, Viinijärven ja Pielisen jäillä. Pilkintä on talvikalastusta perinteisimmillään, joka vaatii kärsivällisyyden ja lämpimän pukeutumisen lisäksi oikeanlaista varustautumista. Meidän kokeneet kalaoppaamme huolehtivat parhaiden pilkkipaikkojen etsinnästä sekä tarvittavasta varautumisesta jäälle olosuhteiden mukaan.

Pilkinnässä käydään läpi tarvittavat varusteet, välineet sekä kalastustekniikka. Olosuhteiden salliessa järjestämme myös luontoruokailun jäällä pilkkimisen yhteyteen.

Pilkkireissun kesto on yleensä noin 2-4 tuntia, mutta jäällä voidaan olla säästä ja pilkkijöiden toiveista riippuen myös pidempi tai lyhyempi aika.

Tee varaus

Varaa talven onnistunein kalareissu! Varauskalenteri

Verkkokauppa
(Tulossa pian!)

Verkkokaupastamme löydät myös lahjakortit kalastusmatkoihimme.

Kuhan jigipilkintä

Kuhaa pääsee pilkkimään myös talvella. Jigipilkintä tuo mielenkiintoista vaihtelua perinteiseen pilkintään ja kalan ollessa hyvällä syönnillä se tarjoaa myös keskittyneelle kalamiehelle hyvin saalista.

Jigipilkinnässä käydään läpi välineet, varusteet sekä kalastustekniikka yhdessä oppaan kanssa, minkä jälkeen päästäänkin jo jigaamaan kaloja jään alta.

Pilkkireissun kesto on yleensä noin 2-4 tuntia, mutta jäällä voidaan olla säästä ja pilkkijöiden toiveista riippuen myös pidempi tai lyhyempi aika. Olosuhteiden salliessa järjestämme myös luontoruokailun jäällä pilkkimisen yhteyteen.

 

Kalastusretket Mertalammelle

Järjestämme sopimuksen mukaan kalastustapahtumia Joensuun Mertalammella. Mertalampi tarjoaa talvella mahdollisuuden kirjolohen kalastukseen pilkkimällä. Kalastustapahtuman yhteyteen voidaan Mertalammelta myös varata halutessanne sauna- sekä kokoustilat.

 

Varauskalenteri

Jäikö kysyttävää

tai haluatko kuulla lisää kalastusmatkapalveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Kerromme mielellämme palveluistamme tarkemmin.

Aihe
2 + 6 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Tai soita +358 45 271 9106

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja sovitaan yhdessä kalareissu haluamaasi kohteeseen!

Verkkokauppa

Hanki tuotteet ja lahjakortit kätevästi

Sisu Fishing Store

Kaupastamme löydät valikoidut, laadukkaat ja käytössä testatut kalastustarvikkeet.

Voit myös lunastaa lahjakortteja elämyksellisiin kalastus- ja saariretkiin.

Tulossa pian!